תרופה יעודית למיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/02/2020 | 14:37 | מאת: אני

שלום רב, בת 50 מטופלת בריזלט. יש לי שתי שאלות: 1. מה קורה אם נוטלים ריזלט ואין מיגרנה? האם זה בעייתי? 2. קיבלתי מרשם לזריקה החדשה למיגרנות טיפול ביולוגי העלות יקרה יותר מ 2600 שקל בהנחיה של הרופא הזריקה מיועדת לחודש אבל קראתי שהזריקה עובדת 3 חודשים. שואלת כי ההבדל משמעותי בשל העלות התרופה היקרה. האם אכן ניתן להשתמש אחת לשלושה חודשים ביעילות?

1. לא קורה כלום לתרופה מעט מאד תופעות לוואי. 2. ל3 חודשים צריך 3 זריקות! זריקה רגילה עובדת למשך חודש אחד.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש