קמה בבוקר עם כאבי ראש אשר ממשיכים כל היום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/11/2019 | 07:13 | מאת: אור

היי אני סובלת מכאבי ראש כחודשיים כאבי ראש שמלווים בטישטוש ריגעי בראיה ובחילות. הייתי במין לבדיקות ונעשה לי ct שהראה שהכל תקין הייתי אצל רופה עיניים שאמר שהכל תקין. נכון להיום אני סובלת מכאבי ראש שאני קמה איתם בבוקר ורק לאחר שלוקחת כדורים זה נרגע מעט. ברצוני להוסיף שחליתי לפני כ7 שנים בסרטן ריאות ולאחר כריתה של אונה הבראתי, היום יש לי בדיקת אורטופד ובמרץ יש לי בדיקת נוירולוג יש בדיקות נוספות שאתה ממליץ שאעשה?

שלום אור האם הCT נעשה עם חומר ניגודי? אם לא כדאי להשלים הבדיקה בMRI ורק לאחר מכן לנסות טיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש