חולשה כאב עיניים עייפות כאב ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/11/2019 | 19:52 | מאת: מורן

היי דוקטור אני כבר פונה מיואש ממש כבר כמה זמן יש לי חולשה שמגיעה עם פיהוקים כאב ראש כאב בעיניים והקושי הזה מקשה עליי גם בעיניים פניתי לרופאת משפחה כמה פעמים תמיד היא נותנת לי בדיקות דם והכל יוצא תקין אבל זה לא תקין אין יום שאני לא סובל מזה אני קם בבוקר ומפחד כבר להתחיל את היום שמה זה שוב יגיע ...זה הורס לי את אורך החיים את הקיום בעבודה ובשגרת חיים אני כבר לא יודע לאן לפנות אני יודע שתמליץ לי לבדוק בדיקות אבל אני רוצה לדעת מה יש לי למה זה לא עובר בבקשה אני רוצה פתרון אין מצב שזה לא חולף ממני יום יום

כנראה סוג של כאב ראש תעוקתי, פנה למומחה לכאבי ראש להתאמת טיפול מונע.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש