כאבי ראש מזה 40 שנה, בת 70, מיואשת ניסיתי הכל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/09/2019 | 07:28 | מאת: ריקי

שלום ותודה מראש בת 70 סובלת 40 שנה מכאבה ראש ניסיתי כדורים שונים למניעה אך פגעו בבריאותי כעבור תקופה נטלתי שנים אימיטרקס, עזר אך בגלל תכיפות המגרנות התמכרתי לכדור ונאלצתי להפסיק לא יודעת מה לעשות ,סובלת על בסיס יומיומי...איך בודקים אם זה מתח צווארי ואיך מגיעים לזריקה שהמלצת אני נואשת הרופאה שלי הציעה בוטוקס, אך הוא יקר לכיסי...תודה

שלום ריקי, יש היום טיפול ביולוגי של נוגדנים לחומר שקרויCGRP זריקה אחת לחודש עם סיכוי טוב לשיפור גם זה עדיין יקר לצערי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש