תחושות בראש אם בדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/09/2019 | 20:20 | מאת: קובי

שלום אני בן 30 עשיתי mri מוח אם חומר ניגוד ct מוח אם חומר ניגוד eeg בעירנות בדיקות דם כלליות בדיקת שתן ועוד בדיקות כלליות רבות ואחרות והכול תקין. מידי פעם אני חש מרגיש נימול זרמים הבזקים חשמליים בראש לפעמים כאב אבל לא כאב חזק זה בכול הראש לפעמים בצד של הראש לפעמים מאחורי הראש לפעמים מקדימה בראש. התופעות האלו יכולות להימשך שעות ולפעמים פחות זה לא קורה לי כול יום אבל הרבה. אני לא במתח לא בחרדה, ואין לי מיגרנות או דברים מהסוג הזה אז ממה יכול לנבוע התחושות שאני חש ? בדיקות תקינות ועדיין אני ממשיך לחוש תדברים האלו מה זה לדעתך ?

זרמיםנודדים כאלו לרוב בטוי גופני לחרדה על אף שאינך מרגיש כך, פנה לנוירולוג לנסיון טיפולי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש