Paroxysmal hemicarnia

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/09/2019 | 06:21 | מאת: ורד

שלום, שלשום אובחנתי עם paroxsymal hemicarnia לראשונה .זהו היום הרביעי מאז החלו הכאבים ואין שיפור כלל. אני אלרגית לטיפול באינדומצין (אלרגיה לnsaids) ולא יכולה לקחת ורפמיל מאחר וסובלת מלחצי דם נמוכים. שאלתי היא כמה זמן ימשך הסבל הזה ללא טיפול? אציין שאני אלרגית בנוסף לאופתלגין ואספירין וניסתי לקחת אקמול, טרמדקס ורוקסט פלוס ללא הטבה בכאבים. אני סובלת מאוד ומיואשת מהכאבים כמה ימים זה נמשך בדכ?

אם זו אכן האבחנה ורד אינדומטצין זה הטיפול, שני דברים. ראשית פני למומחה אחר לכאבי ראש לאישור האבחנה,שנית דברי אם מומחה לאלרגיה שיבדוק אם אכן קיימת אלרגיה ספציפית לאינדומטאצין.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש