כאבי ראש בעיקר צד שמאל בת 17 וחצי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/08/2019 | 20:47 | מאת: שיר

שלום, כבר מספר ימים שיש לי כאבי ראש בצד שמאל של הראש בעיקר באיזור הרקה השמאלית, באיזור העין, האוזן, מתחת לאוזן ובאותו צד בצוואר אני מרגישה שכשאני נוגעת בצוואר הוא כואב כמו כאב של צוואר תפוס ולרוב זה מעורר את הכאב באותו צד בראש הכאב עושה לי קצת בחילה וכשאני נוגעת ברקה אני מרגישה דופק, מרגישה שכל צד שמאל של הפנים הראש והצוואר מקרינים זה לזו(חומרת וצורת הכאב לא חדש לי וכן הרגשתי אותו בעבר) אני קצת לחוצה והייתי רוצה לדעת ממה זה יכול לנבוע תודה מראש

שלום שיר, קשה לדעת מה המקור אם ממתח בשרירי הצואר או סוג של כאב ראש חד צדדי המערב גם הצואר. אם כמה ימים של משככי כאב לא יעזרו היוועצי ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש