כאבי ראש חזקים לוחצים ושורפים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/08/2019 | 18:37 | מאת: גל

שלום דר  בעבר כבר היו לי כאבי ראש שנמשכו 3 חודשים , עשיתי סיטי בינואר והכל יצא תקין , לפני חודש עברתי טיפול ivf (לקחתי הורמונים כמעט 3 שבועות) שלא צלח מאז כבר שבועיים יש לי כאבי ראש , פעם מאחורה פעם מקדימה פעם באמצע , כאבי ראש שורפים , פעם לוחצים , ואני מרגישה גם בעיניים , היתי לפני שבועיים אמל רופאת עיניים שהרחיבה לי אישונים ואמרה שבכל בסדר , ביום שישי התחלתי טיפול בציפרולקס כי אני נורא חרדתית ולא מפסיקה לבכות מה אתה הייתה ממליץ לי לעשות ? תודה

שלום גל, כנראה שילוב של חרדה עם שינויים הורמונליים. כדאי מאד לטפל בחלק החרדתי גם לכאבי הראש וגם יטיב הסיכוי להרות. בהצלחה!!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש