כאבי ראש כרוניים- הדמיות וזריקות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/08/2019 | 15:41 | מאת: שישי

שלום ד"ר שלומית אני סובלת כבר למעלה מ10 שנים מכאבי ראש כרוניים 24/7. לא זוכרת מה זה לא להרגיש את הראש שלי. ניסיתי אינספור של טיפולים כולל מגוון של כדורים, הזרקת בוטולוניום ולידוקאין, עירוי של מגנזיום, aimovig, דיקור ועוד ועוד. שום דבר לא הקל לי על כאבי הראש (גם לא משככי כאבים רגילים). בדיקות הmri והct שלי יצאו תקינות. אין לי כאבים חדים אלא כאבים עמומים כאלה, כמעין שריפה, באופן די סימטרי שמתמקדים באזור המצח בין שני צידי הרקה. מרגישה שלכל הרופאים יש את אותה ה"גישה" והפרוטוקול הברור ומחפשת דרך קצת אחרת, כיוון שעד כה- הדרכים ה"רגילות" לא צלחו. רציתי לדעת האם יש ערך בבדיקה של fmri ושל כלי דם על מנת שיוכלו בדיוק לראות האם ואיפה מוקד הבעיה? עד עכשיו לא כל כך יודעים ממה אני בדיוק סובלת ואני מרגישה שגם אף אחד לא באמת מנסה. איך אני יכולה להשיג את הבדיקות הללו? אפילו באופן פרטי... בנוסף, אני יודעת שיש אנשים שהולכים למיון על מנת לקבל זריקות לכאבי הראש. אילו זריקות אלו והאם אפשר לקבל אותם במקום אחר שהוא לא מיון? כיוון שעד עכשיו לא מצאתי משהו שיפחית לי את הכאב, רציתי לבדק האם משהו כזה, שנחשב חזק יחסית, ישפיע. תודה רבה מראש

שלום שישי, אכן נראה כבעיה כרונית עמידה לטיפול, בביה"ח איכילוב קיימת מרפאה להעצמה במסגרת המח' הנוירולוגית הנוקטת גישה יותר כללית נסי לםנות למרפאה זו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש