כאבי ראש לאחר טיפולים נגד הקרחה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/07/2019 | 01:03 | מאת: ליאון

שלום.אני בן 47. שיער דליל. ניסיתי מספר טיפולים נגד הקרחה כמו הריגן קלאסיק, זריקות prp בקרקפת. טיפולים שלא אמורים לסבול מהם מכאבי ראש. אני סובל מכאבי ראש כתוצאה מהם. יחד עם שיפור בשיער. מה יכול להיות ההסבר לכך? אולי גורם לאיזה שינוי הורמונלי שאני רגיש אליו. האם יש דרך לבדוק זאת?

22/07/2019 | 01:22 | מאת: ליאון

רק להבהרה, את הprp בקרקפת עשיתי לפני כשנה. כאבי הראש התחילן מייד אחרי. יחד עם לפעמים ערפול מסויים. תופעות לוואי אלו הלכו ופחתו.והפסיקו לגמרי לאחר כשלושה חודשים. לכן מפחד לעשות שוב טיפול. אם אני משתמש בהייר גיין קלאסיק שזה סוג של מברשת חשמלית ומפסיק כאבי הראש פוסקים דיי מיידית. יש דרך מדעית לבדוק ממה נובעים כאבי ראש אלו. אולי צמיחת שיער גורמת לשינויים הורמונלים. או פשוט לקחת את זה כנתון שאני רגיש לכאבי ראש. ככה ביום יומיום אינני סובל מכאבי ראש כלל. .

כן ליאון סוג של רגישות.

כן ליאון סוג של רגישות

26/07/2019 | 21:40 | מאת: ליאון

יש דרך לבדוק זאת ? שאטפל תקופה בהיר גיין קלאסיק שזה סוג של ידית רוטטת שמעבירים על הראש כל יום לכמה דקות ויהיו לי כאבי ראש ואז אוכל לבדוק בצורה כלשהי אצלך ממה נובע?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש