שוב בקשר לכבדות ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/07/2019 | 15:10 | מאת: נוי

שלום שוב דר אני לא מרגישה חולשה ברגל אלא כבדות האם חולשה וכבדות הם אותו דבר ? רופא המשפחה בדק עוצמת התנגדות של הרגל ואמר שאין שום חולשה ואני מתנגדת מצוין . הכבדות שאני חשה היא במיוחד כשאני משווה עם רגל ימין כשאני מרימה באוויר רגל שמאל מתעייפת יותר מהר . האם עליי לדאוג כיוון שבנוסף לתחושה הזו יש לי קפיצות שרירים בכל הגוף ? יש סיכוי שזה תסמין ל als ? אני בת 27 , התור לנוירולוג הוא בעד 10 ימים עד אז אני אתייבש מחרדה .

אין בסיס של ממש לחרדה גם בהסתמך על רופא המשפחה נראה בעיקר תופעות של מתח נפשי המתיני בסבלנות למפגש עם הנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש