כאבי ראש לחץ בראש המשך לשאלותיך

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/07/2019 | 23:41 | מאת: הילה

תודה. הסינוסיטיס אובחן בצילום רנטגן רגיל לאחר שהייתי מנוזלת.הנזלת פסקה והתחילו הכאבי ראש. בצילום ראו הצללה בסינוס מקסילרי מימין והצללה עגולה 8 מ"מ צמוד לדופן מדיאלי של סינוס מקסילרי משמאל- יתכן פוליפ. בעקבות זה התחילו איתי אנטיביוטיקה. אשמח לדעת מה הכוונה גם כאב ראש תעוקתי

לא ברור הילה אם אכן סינוסיטיס כאב ראש תעוקתי הוא השם העברי לכאב ראש הקשור למתח שרירי. כאב שכיח למדי לעתים קשור למתח נפשי ולעתים ללא קשר כזה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש