רגל שמאל יותר כבדה מרגל ימין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/07/2019 | 17:11 | מאת: נוי

שלום דר אני גננת אני מרימה ילדים בצד השמאלי של גופי כלומר ביד שמאל וכל המשקל של הילדים נופל על הצד הזה הבחנתי שיש לי מין כבדות ביד ורגל שמאל שבהם אני מרימה את הילדים זה בא לידי ביטוי כשניסיתי להרים את רגל שמאל באוויר אחורה והשוויתי אותה לרגל ימין אז רגל שמאל היתה יותר כבדה והרגשתי צורך להוריד אותה יותר מהר מרגל ימין למשל . אבל אני רצה והולכת כרגיל ומבצעת את כל הפעולות כרגיל . רופא משפחה בדק לחיצות והתנגדות ואמר שאינו רואה חולשה . וכנראה הכבדות נובעת מעצם אימוץ השרירים באותו צד . מה דעתך ? האם כשמאמצים אזור בגוף הוא נהיה יותר כבד ? האם הכבדות הזו עלולה להעיד על מחלה במערכת העצבים ?

שלום מי, מאמץ בפלג גוף אחד לא מסביר חולשה באם אכן את חשה בכבדות פני לנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש