כאבי ראש בצד שמאל מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/06/2019 | 07:30 | מאת: רבקה

הכאב מקרין לכל הצד השמאלי מהאגן ועד כל הרגל

מה השאלה רבקה??

28/06/2019 | 06:29 | מאת: רבקה

השאלה שלי הכאב הוא מצד שמאל בראש מאחורי האוזן והוא מקרין לכל הצד השמאלי כולל האגן עד כף הרגל לכן אני שואלת על מה זה יכול להצביע אולי חלילה גידול או אירוע מוחי אשמח לקבל את תשובתך תודה!

06/02/2023 | 15:51 | מאת: זהבית

בת 72 בריאה לחלוטין לוקחת רק 20 מ״ג לכולסטרול. מזה שבועיים אני סובלת מכאב נקודתי מאחורי האוזן לכיון הראש. כשאני לוקחת אדויל הכאב עובר וחוזר לאחר כמה שעות הכאב מציק מאוד לפעמים יורד לכוון הצואר אף פעם לא סובלת מכאבי ראש זה לגמרי חדש. מה זה יכול להיות?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש