כאב ראש מתחי וחרדה עצומה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/05/2019 | 18:50 | מאת: שיר

דר יקר שלום רב , אני בת 35 לפני 5 שנים סבלתי מכאב ראש לוחץ במשך חודש ,רופא משפחה ונוירולוג טענו שזה ממתח אבל כיוון שאני סובלת מחרדת בריאות קשה דרשתי סיטי והבדיקה יצאה תקינה. בשנתיים האחרונות אני סובלת מכאב ראש לוחץ שמתחיל מאיזור הצוואר ועולה עד מעל הגבה ויש לי רגישות עזה בשרירי הצוואר בקרקפת ובלסת, ויש לי נקןדה שמרגישה תפוסה בשכמה כבר כמעט שנה . נורופן מקל מאד את הכאב. רופא פה ולסת טוען שזה ממקור שרירי ונוירולוג שביקרתי אצלו החודש טוען שזה כאב ראש מתחי. השבוע היתה לי תופעה שקרתה לי פעמיים במהלך החיים ואף פעם לא בדקתיפעם אחרונה שזה קרה היה לפני מס שנים. זה מתחיל לי במין טשטוש ראייה כאילו מסביב התמונה נהיית מרוחה והראיה נהיית צרה. זה נמשך רבע שעה בערך ועובר כלא היה ולאחר מכן כאב ראש. קראתי שזה בדכ קורה במיגרנות אבל אני סובלת מכאב ראש מתחי. האם גם בסוג כאב ראש כזה התופעה הזאת מוכרת? אני ממש חוששת ומתביישת כבר לפנות לנוירולוגים ( הייתי אצל 3 בשנה האחרונה) .אגב בדיקת עיניים שעשיתי בשנה האחרונה תקינה.

שלום שיר, התופעה אכן מתאימה למיגרנה עם אאורה ללא קשר ישיר לכאב הראש התעוקתי. יש לך גם הגן למיגרנה מצבי מתח הם גורם מזרז למיגרנה התופעה לא קורית בכאב ראש ממתח.הגורם אינו בעיניים אלא באזור שאחראי על הראיה במוח.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש