כאבי ראש כרוניים מלווים בלחץ בעיניים וירידה באיכות החיים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/04/2019 | 10:06 | מאת: הילה

שלום . בת 38 בריאה בד"כ . בחצי שנה האחרונה נתקפת בכאבי ראש ממרכז הגולגולת שמשפיע על צד שמאל עם לחץ בגלגל העיניים בעצם האף . יש לי גרד בגולגולת באזור שכואב . הייתי אצל נוירולוג עשה לי CT ראש והכל יצא תקין . נתן לי טיפול למיגרנה אקסודיל לא עזר לי. אני חזרתי לרופא משפחה שלפי התיאור שלי אמר שיש לי דלקת בעצב ונתן לי אטופן אני נוטלת זאת כבר 5 ימים ללא שיפור משמעותי. חייבת לציין שיש לי עייפות קיצונית כאבי שרירים ולפעמים טישטוש בראיה ולחץ בעיניים . הכאב ראש לא עוצמתי אך הוא נמצא כל הזמן מתחזק ומתחלש. זקוקה לעזרה מיואשת . יש לי גם כאבים בשכמות ובצוואר זה מקרין לי בעיקר ירידה באיכות החיים אשמח להכוונה מה לעשות ?

נראה ככאב ראש תעוקתי עם תגובה נפשית לעובדה שאינו מוקל, פני למומחה לכאבי ראש או למרפאה לכאבי ראש באחד מבתי החולים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש