שאלה בקשר לתוצאות eeg אחרון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/04/2019 | 11:35 | מאת: שירה

כן והמינון כל הזמן יורד ויורד עד התור עוד שבועיים בערך לא צריך לדאוג ויכול להיות שמינון אחר יעזור כולל כל התופעות של כאבי ראש , חולשה , קפיצות בעיניים ומין זבובים עפים אבל נראה לי יותר כהבזקי אור כי זה מן שקוף /לבן ולא שחור כמו שיש למישהוא בעיות בעיניים שרואה זבובים שחורים וגם עייפות חזקה. רק הפחד שהמינון יורד ויורד אין לו השפעה בכלל בגוף.

שירה התיעצי עם הרופא באם יש צורך השינוי מינון והאם את נוטלת הכדורים כפי שצריך.

10/04/2019 | 19:06 | מאת: שירה

קודם כל תודה ומחכה לתור. טדבר שני באופן כללי יכול להיות מצב שהתרופה מפסיקה להשפיע בגוף ובכלח צריכיל החלפתה?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש