Ct מוח לאחר תלונות של כאבים בראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/03/2019 | 17:03 | מאת: יוני

שלום עשיתי ct מוח ללא חומר ניגוד בגלל תלונות של סחרחורת לא סיבובית כאב ראש נימול ועוד דברים מוזרים בראש בלי קשר לתוצאות הנ"ל הומלץ לי להשלים עוד צילום mri לראש הייתי שמח לתשובתך לאור הממצאים של הct ראש להלן הממצאים: המעבר הקרניו-צרביקלי והמבנים בגומה האחורית תקינים.המוח מעל הטנטוריום תקין. ללא דימום גוש או אפקט מסה. ההיפופיזה לא מוגדלת לסיכום בדיקת מוח תקינה תראה בגדול מה שמנסים לברר עקב קורטיזול ופרולקטין גבוהים שנמצאו אצלי זה שאולי אין לי בעיה בהיפופיזה משהו הורמנלי שבעקבות זה יש הפרשה גדולה..

לעתים יוני כאבי ראש מעלים הפרולקטין, בכל אופן כדאי לעשות בירור אנדוקריני שעשוי לכלול MRI של ההיפופחזה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש