לתחושות שאני חש מה מומלץ להערכתך ct או eeg

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/03/2019 | 14:42 | מאת: אוראל

שלום אני בן 31 בריא בזמן האחרון כול מיני בעיות שהיי לי אז עשיתי בדיקות דם תריסיות אקג ועוד והיה תקין, אבל לאחרונה אני חש דברים מוזרים בראש לא כאב אלא נימול זרמים ריחוף מה אני צריך לזה לדעתך ? Eeg ct ? לא נראה לי שיש לי אוטן או אירוע מוחי מה יותר אפקטיבי לתלונות שלי ct eeg ? זה או זה חש מן סחרחורת לא סיבובית לפעמים לחץ בראש נימול זרמים ריחוף אודה לתשובתך

אוראל שלום, נראה לי שעניתי לך קודם לדעתי תופעות של מתח נפשי .

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש