אי סבילות לשמש - מיגרנה?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/03/2019 | 22:52 | מאת: חני

שלום רב, בת49 נשואה +2 יש לי טלסמיה מיינור וחוסר באנזים g6pd. ותת פעילות בלוטת התריס - לוקחת כל בוקר אלטרוקסין. הבעיה היא כזו - בערך מגיל 20 ישלי מיגרנה שעוברת רק בהקאה.(לאבי היה מיגרנה בצעירותו) אני נחשפת לשמש שותה המון חובשת כובע (לא מסתובבת הרבה שעות- לעיתים רק לשעה ומיד לאחר מכן כשאני חוזרת הביתה אני מרגישה רע ומקיאה כל הלילה ונהיית חולה. דבר זה מאוד מאוד מגביל אותי ואני מפחדת להיחשף לשמש. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שאני בקושי מזיעה. גם אם לא אשים דאורדורנט אני ממש אזיע. אני אובדת עצות מה לדעתך זה יכול להיות אילו בדיקות עליי לעבור? כאילו יש לי הרגשה שהגוף לא מצליח לקרר את עצמו. אודה לתשובתך.

שלום חני, יתכן וזו הרגישות לאור לאו דווקא לחום, כדאי לנסות טיפול מונע למיגרנה שיעלה את הסף לגרוי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש