צילום ראש ct קרינה דוקטור

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/02/2019 | 15:30 | מאת: רותם

דוקטור שלום הייתי בבדיקה אצל נוירולוג אשר שלח אותי לצילום ראש מוח ct ראש עקב תלונות שלי על סחרחורות כאבי ראש לחץ בראש ועוד דברים בסגנון, אציין שהתלונות האלו הולכות ובאות זה לא משהו שיש תמיד... יש ימים כן יש ימים לא, שאלתי אליך עד כמה מסוכנת קרינת הct? אני ממש חושש מרמת הקרינה!!! זה משהו מסוכן שיכול לעשות גידולים סרטנים ודברים כאלו ? אף פעם לא עשיתי ct בגוף אציין שאני בן 31 אני יודע שיש את עניין הmri אבל הקופות חוסכות כי זה יקר למרות שאנחנו האזרחים משלמים מס בריאות וכו'... אציין עוד שבדיקות דם הורמונים ושאר הבדיקות הכלליות היו תקינות..... אודה על תשובתך בהקשר לקרינה של הct

שלום רותם, יש קרינה בCT לא בסיכון של גידולים אבל צריך לשקול אם יש התוויה חד משמעית לביצוע הבדיקה או שניתן לעקוב ולהמתין התיעף עם הנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש