תחושה מוזרה בראש....

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/01/2019 | 00:32 | מאת: בני

שלום מזה תקופה אני מרגיש כמו נימול בראש עיקצוצים זרמים ועוד דברים דומים למה שתיארתי זה לא כאב אבל מן תחושה מוזרה כזאת מה זה יכול ליהות ? בלוטת תריס תקינה אקג תקין בדיקות דם תקינות ועוד כול מיני בדיקות אחרות. האם אני צריך לעשות eeg או סיטי ראש ? לדעתך יש פה בעיה נוירולוגית אציין שאני בן 31

רוב התופעות הלה בני הן על רקע מתח נפשי. היוועץ ברופא המשפחה.

09/02/2022 | 19:46 | מאת: נועם

מה זה היה בסוף? אני גם מרגיש כל מיני תחושות ותזוזות מוזרות בראש?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש