כאב ולחץ בראש בצד ימין באזור הרכה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/01/2019 | 21:33 | מאת: בתיה

שלום ד ר, לפני כשנתיים הופיעו לי כאבים באזור הרכה בצד ימין בראש והכאב היה מלווה בלחץ באזור במיוחד כשהראש היה מונח על הצד הזה...(על כרית , על קיר וכשנוגעת באזור קצת בחוזקה) הרופא משפחה הפנה אותי לרופא נירולוג והניורולוג רשם לי מרשם לתרופה בשם אלטרולט ולא נטלתי לאורך זמן משום שהופיעו לי תופעות לוואי לא נעימות ... לאחר זמן שכחתי מהנושא ופשוט הכאב חלף .... והיום אחרי שנתיים הכאב חזר עם הלחץ ואפילו עלה קצת בדרגה ... ושמתי לב גם לעוד תופעות שבעבר לא הרגשתי אותן כמו סחרחורות וחוסר איזון האם לדעתך מדובר בלחץ וחרדה שגורם לכאב ? או במשהו אחר? ( לא יודעת אם זה קשור אבל ארשום בכל זאת באותו הזמן שהכאב התחיל לחזור היתה לי ירידת שמיעה פתאומית אבל בצד שמאל לא בצד המדובר קיבלתי טיפול סטרואידלי והשמיעה חזרה לנורמה להשערתם של הרופאים אאג זו היתה פגיעה עצבית ולא ידוע ממה ....) אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא והמלצתך בתודה מראש!!

יתכן והכאב נובע ממתח שרירי, אין לדעתי קשר ישיר לירידת השמיעה מאידך יתכן והאירוע גרם למתח וחרדה. היוועצי ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש