כאבי ראש על בסיס יום יומיי בת 35

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/12/2018 | 11:37 | מאת: גלינה

שלום דר , אני לפני חודשיים וחצי עברתי הפלה לא קלה , אני מטופלת Ivf 4שנים לאחר מכן היו לי לחצים בחזה שאחרי תקופה נעלמו , והתחילו כאבי ראש , כאבי ראש על בסיס יום יומיי , פעם שורף בקודקוד ,בבוקר יותר מורגש ברקה הימנית , לאחר מכן יש כמו לחץ בעורף או לפעמים בכל הראש , וכל היום יש איזשהי נקודה ששורפת או לוחצת בראש! היתי בבדיקת עיניים , היתי אצל נוירולוג , תקין , בשבועיים האחרונים אני לא ישנה טוב בלילות יש לי מצבי סטרס מאוד קשים ,אני מטופלת זה כ3, שבועות בתרופות נגד לחץ דם גבוהה ! יש לי בדיקת סיטי ב2/1אנינכל כך חרדה

שלום גלינה, ככל הנראה מדובר על כאבי ראש הקשורים למתח הנפשי בו את שרויה, כדאי לטפל היטב במתח ואז סכוי שגם כאבי הראש יפחתו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש