כאב ראש אחורי גם בעת התכופפות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/12/2018 | 20:34 | מאת: אנונימי

שלום. אני בן 19 ואובחנתי בעבר עי נוריולוג שיש לי מיגרנות הגעתי לבית חולים כמה פעמים מהסיבה שלא ידעו מה יש לי ולמה הכאבי ראש שהיו לי. עשו לי כל בדיקה אפשרית כולל סיטי ראש. וכולל דיקור מותני. באותו הזמן היו לי כאבים בראש מאחורה אז הנוריולוג הביא לי אלטרולט (אני חושב) אבל עם הזמן הפסקתי לקחת. (נגמלתי) ושמתי לב שהכאב בא בעיקר בגלל לחץ , עבדתי על עצמי . אבל ביומיים האחרונים יש לי כאב ראש חד מאחורה בצד ימין. עלי לציין שמה שמדאיג אותי ממש . זה שהכאב בא כשאני מתכופף וכשאני מתיישר הוא פוחת. אני דיי נכנסתי ללחץ . אשמח לדעת מזה ומה לעשות. תודה רבה

18/12/2018 | 20:53 | מאת: הוספה

עלי להוסיף , שהבדיקות של הסיטי והדיקור והכל יצא ברוך ה תקין. ובסוף קבעו שזה כנראה מגרנות. והם היו לפני בערך שנה שנה וחצי. האם המצב יכול להשתנות בשנה אם הם יצאו תקינות? יש לי ממה לחשוש בגלל שזה כואב יותר כשאני מתכופף?

יתכן מאד גרוי של העצב העורפי, אם ממשיך ניתן לטפל בהזרקה מקומית ניתן לנסות כמה ימים של תרופה נוגדת דלקת אפילו אדויל אם לא חולף פנה לנוירולוג או למרפאה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש