דקירות בראש כחודשיים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/12/2018 | 15:28 | מאת: קובי

שלום רב מזה כחצי שנה סובל מהתקפי חרדה ויתר לחץ דם. בן 37 מטופל בכדור להורדת לחץ דם. בחודש האחרון בערך עקב חבלה בראש מאחורה יש לי דקירות בראש מאחורה בצד שמאל שבאים לכמה שניות ונעלמים. לפעמים זה כמה שעות ביום לפעמים זה בא אחת לכמה ימים. רופא המשפחה בדק אותי כמה ימים אחרי החבלה ושלל משהו מסוכן. האם כדאי להיבדק אצל נוריולוג?

כאב חד קצר משך קובי מוכר ולרוב אינו סימן לבעיה רצינית,אם מציק פנה לנוירולוג לטיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש