כאבי ראש בעיקר בלילה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/12/2018 | 10:07 | מאת: שני

שלום, בשנה האחרונה, בערך פעם בחודש אני חשה בכאבי ראש חזקים לרוב מתמקדים באזור המצח או מאחורי העיניים. בהתחלה הכאבים התחילו בשעות הערב לזמן מה וכאשר הייתי הולכת לישון לרוב פשוט הפסיקו כשהצלחתי להרדם. שני ההתקפים האחרונים מאוד מלחיצים אותי. הראשון לפני חודש בערך, התחיל בסביבות 8 בערב ולא הפסיק עד 3 בבוקר וכאב כל כך שלא הצלחתי לישון עד שנרגע. והשני אתמול בלילה התחיל בסביבות 10 בלילה, אבל היה רגוע כך שנרדמתי. וב1 בבוקר העיר אותי משינה ולא הצלחתי לחזור לישון. הכאבים מחמירים כאשר אני שוכבת (בעיקר על הצד) , או מורידה את הראש ומלווים בבחילות, חולשה ותחושה שהראש שלי מאוד כבד. לא שמתי לב שאור או רעשים משפיעים על הכאב, ולא קיבלתי מכה בראש. בנוסף לא היו שינויים בהרגלי השתייה שלי במקרים האחרונים או מאמץ פיזי חריג. הכאב מרגיש כאילו מישהו מותח את הראש ומשחרר (כמו גומייה) ויש תחושות כמו דופק מאוד חזק בראש באופן מתמיד. עכשיו 10 בבוקר והצלחתי לישון אולי שעה בסה"כ מאז שהתעוררתי מהכאב, והוא עדיין לא חולף. מאוד דואגת מההתקפים, ולא יודעת מה לעשות. לא אובחנתי כסובלת ממיגרנות, חוץ מגלולות לא נוטלת תרופות באופן קבוע, ובדכ בריאה. אשמח לכל עזרה או אם מישהו מכיר משהו שעוזר. תודה

שלום שני, יתכן ומדובר על מיגרנה מאידך היות והתופעה חדשה לגביך כדאי לעשות בירור ראשוני פני לרופא המשפחה או לנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש