לחץ בתוך הראש מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/11/2018 | 16:25 | מאת: אילנית

שבת שלום. שמי אילנית ואני בת 46. בשבוע האחרון יש לי לחץ בתוך הראש באזור העליון. זה לחץ שלא מלווה בכאבי ראש רק לחץ שבא לשניות ארוכות ומפסיק ללא כל תלות בפעילות. אני רוצה לציין שעליתי לאחרונה ב-20קילו לפחות. לפעמים אני מרגישה את הלחץ גם באף. אין לי תופעות לוואי אחרות. קבעתי תור לנוירולוג אך זה בעוד חודשיים לפחות. האם יש לי סיבה לדאגה.? ממה זה יכול לנבוע? אודה לך מאוד אם תענה לי.

כאבי ראש קצרי משך כאלה אילנית כמעט תמיד אינם מסוכנים, לא נראה לי שיש קשר למשקל. המתיני לנוירולוג, בינתיים תוכלי להתיעץ גם עם רופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש