מיגרנות יום יום לא מצליחה לתפקד

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/11/2018 | 15:52 | מאת: גלית גרשום

שלום דוקטור. אני סובלת ממיגרנות כבר שנים. ההתקפים היו פעם עד פעמיים בשבוע. ניסיתי הכל. נירולוג לא מצליח לפתור לי הבעיה. מסתבר שהכדור היחידי שהקל זה אקמול פוקוס. שנ י כדורים מיד בתחילת ההתקף. לאחרונה התקפים יומיומיים. ארבעה כדורים ביום לא עוזרים. התקפים שגורמים לבחילות. לחץ בעיניים לא מצליחה לתפקד. פשוט נמאס לי. לא יודעת מה לעשות..

גלית ככל הנראה התמכרת לאקמול פוקוס דבר הגורם לכאב ראש יומיומי ומקשה על טיפול אחר, פני למומחה לכאבי ראש לגמילה והמלצה לטיפול מונע.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש