האם מיגרנות? מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/10/2018 | 11:15 | מאת: איה

שלום, מתנצלת מראש על האורך... אני בת 25 בריאה בד"כ. 7 חודשים אחרי לידה. אני סובלת בחודשים האחרונים מכאבי ראש חזקים, בתדירות של פעמיים בשבוע. נמשכים מספר שעות עד יום. הם עוברים עם כדור אופטלגין. הם מופיעים בשתי צורות (לא ביחד): 1. כמו חגורה מסביב לראש שלוחצת חזק 2. כאבים חדים ברקות, במקום ספציפי, כאילו מישהו דוקר בסכין. בד"כ משמאל לפעמים מימין. כשכואב לי, די מפריע לי רעש או אור חזק- כאילו הרעש "מכאיב". האם זוהי מיגרנה? האם יש קשר לגלולות מיקרולוט שאני נוטלת? יש דרך למנוע? אשמח לתשובה!

כן איה ככל הנראה מיגרנה, יתכן שהגלולת משפיעות אם כי לא בהכרח פני לנוירולוג לאבחון והצעת טיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש