הסבר על תוצאות שהתקבלו בMRI

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/10/2018 | 12:06 | מאת: שחר

דר שלום ביצעתי MRI כיוון שאני שאובחנתי עם כולסטאטומה. בMRI מעבר לממצאי הכולסטאטומה ישנם ממצאים נוספים שאשמח אם תוכל להסביר לי, האם יש צורך להמשך בדיקה אצל רופא מומחה, ואם כן לאיזה רופא אז בפיענוח הMRI נכתב: מספר מועט של מוקדי אות חריג גבוה בT2 וFLAIR בחומר לבן הפריוונטריקולרי וסובקורטיקלי, בלתי ספציפים. באבחנה מבדלת שינויים שקשורים לכאבי ראש כרוניים, הפרעות בקרישה תודה מראש שחר

שלום שחר אלה ממצאים שכיחים בבדיקות הMRI וברוב המכריע של המקרים אין להם משמעות קלינית, מקורם לרוב לא ברור ואין צורך בטיפול או בדיקות נוספות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש