טופמקס / טופיתרים / מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/10/2018 | 10:13 | מאת: ישראל

אני סובל ממיגרנות המון שנים , 😥 הנירולוג נתן לי טופמקס 25 מ״ג. ולאחר חודש לעלות ל50 מ״ג. עד 100 מ״ג ביום. בבית מרקחת לא תמיד יש טופמקס. הרוקח מביא לי טופיתרים 25מ״ג... רציתי לדעת אם זה אותו הדבר ? ולאחר תקופה של שנתיים. ירדתי במינון עד 25 מ״ג. רציתי לדעת את הכדור האחרון אני יכול להוריד אותו בבת אחת ? ועוד שאלה ... אם הורדתי את הכדור טופיתרים 25 מ״ג ביום. בבת אחת. האם זה מסוכן ? או שיהיה קצת תופעות לוואי ויעבור??? והאם אני יכול לקחת אומגה 3. בשילוב עם ויפאקס. לוקח 225 מ״ג ביום. וולבוטרין 300 מ״ג ביום. ??? תודה מראש ... 💐💐

כן ישראל הטופיטרים היא תרופה גנרית לנסיוני טובה ויעילה,ניתן להפסיק ע"י נטילה לסירוגין יום כן יום לא למשך 10 ימים לערך.כן ניתן ליטול האומגה 3.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש