לחץ בראש בזמן התכופפות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/09/2018 | 21:15 | מאת: ענבל

לפני שנה עברתי תאונת דרכים שבה גם היה שבר בארובת העין. שלושה חודשים אח"כ התחילה תופעה של אף סתום בצורה קיצונית ועברתי ניתוח של יישור מחיצה וכריתת כונכיות. כבר כמה חודשים אני סובלת מחוויה של לחצים בראש- בפנים ובמצח- במצב של כיפוף (נעילת נעליים, עבודה בגינה, הרמה של משהו שנפל...). הסינוסים שלי נקיים לגמרי ונוירולוג בבדיקה פשוטה לא מצא משהו מיוחד. הוא הפנה אותי ל ct ראש שאני מתלבטת אם לעשות כי עברתי השנה שניים- אחרי התאונה ולפני הניתוח. מאז התאונה יש לי הגבלה בתנועת הצוואר. מה היית ממליץ לעשות?

אכן ענבל את צודקת בקשי שיפנו אותך לMRI שאינו גורם לקרינה. על הרופא לבקש שיראו היטב הגומה האחורית שלא מודגמת טוב בCT.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש