לחץ וכאב ברכות ובאוזן

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/09/2018 | 21:41 | מאת: איל

שלום רב מזה כשבועיים יש לי לסירוגין כאב פנימי מציק באוזן ימין וכמו כן מדי פעם לחץ בשתי האוזניים ולעתים ברכות וסביב העיניים. במקביל קצת נזלת. בדיקת רופא אף אוזן גרון תקינה וצילום פנורמי תקין. אני מטופל באליקוויס בשל ארוע חד פעמי של פרפור פרוזדורים בעבר. האם התסמינים יכולים להעיד על בעייה תוך גולגלתית ומה הדחיפות לבירור?האם יש גם הסברים יותר ״מרגיעים״ לנושא

רוב ההסברים איל יותר מרגיעים, ככל הנראה כאב ראש תעוקתי אולם באם הכאב חדש ומתמיד יש לבצע בירור כולל הדמיה בCT.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש