לחץ בראש ותחושת ריחוף

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/12/2017 | 19:52 | מאת: סיגל

לפני חודשיים התחילו לי לחצים בראש. היתי כמה וכמה פעמים בבית חולים. רופא אחד טען שזה דלקת בעצב בין החיבור של הצוואר והראש ונתן לי כדורים בשם דפלפט שלאחר יומיים הפסקתי כי שוב הגעתי לבית חולים ונירולוגית אמרה לי שמדובר בכאב ראש מתחי. מאז אני מטופלת באלטרולט שדיי עזר. עשו לי בדיקות דם,בדיקת עיניים,היתי אצל רופא אף אוזן גרון,בדיקת ct ראש שהכל יצא תקין ובדיקת mri מוח שגם הכל יצא תקין. אני מרגישה כל הזמן מן תחושת ריחוף,סחרחורות שמתגברות אם אני הרבה זמן בפלאפון או אם אני במקום שיש בו תאורה חזקה ואני מרגישה גם מן זרם כזה בקודקוד של הראש ולפעמים גם ברכות ובמצח. האם יש עוד בדיקות שכדאי לעשות? אם זה באמת רק מתחי? אשמח לעזרה.

אכן סיגל נשמע ככאב ראש מסוג tension typy אשר קצת הסתבך עקב כל הבדיקות ואי הודאות עם מרכיב של מתח . פני למומחה לכאבי ראש לשם טיפול יותר רחב.

05/12/2017 | 23:21 | מאת: סיגל

תודה על המענה. עוד שאלה בבקשה- האם ניתן לבדוק בmri חשש לאירוע מוחי ואפילפסיה?

ארוע מוחי כן. אפילפסיה רק אם יש גורם מבני.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש