גמילה ממשככי כאבים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/09/2011 | 16:02 | מאת: ויטה

שלום, אני בת 33, סובלת ממגרנה מזה שנים. בתקופה אחרונה הכאב מופיע באופן כמעט יומיומי ועוצמתו גוברת. אם אני מבינה נכון הדבר נובע מהתמכרות למשככי כאבים שאני נוטלת בכמויות גדולות מאוד. 2 שאות: 1. איך אני יכולה להגיע לאשפוז לצורך גמילה ממשככי כאבים? רופאת המשפחה שלי אמרה שהיא לא שמעה על זה ולתור לנוירולוג צריך להמתין כחודש וחצי. 2. האם יש טעם להתחיל טיפול מונע כעת? ניסיתי כבר מס' סוגים, הפסקתי את רובם בשל תופעות לוואי.רשמו לי כעת נוגד דיכאון וחרדה ותור טיפול מונע חדש... תודה ויטה

שלום ויטה כדאי להמתין לגמילה לפני התחלת טיפול מונע. המתיני לנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש