הפטיטיס בי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

27/04/2015 | 21:32 | מאת: חיים ושלום

השאלה שלי היא כזו יש לי חשש שנדבקתי בהפטיטיס בי . יש לי כאבים חזקים תקופה ארוכה באזור הכבד. אחרי 10 שבועות מאז המגע שממנו אני חושש, עשיתי בדיקת הפטיטיטס ובדיקות תפקודי כבד . בדיקות ההפטיטיס שעשיתי הם : hbsag abcabigm hcab הם יצאו שליליות . במקביל עשיתי 2 בדיקות תפקודי כבד אחד לפני שבועיים ואחד עכשיו. ישנה עלייה משמעותית בבלירובין מ- 0.6 ל-1.2 תוך שבועיים . כמו כן הalt שהיה 31 קפץ ל-36 . השאלה : מה אני צריך לעשות עכשיו בשביל לוודא מה באמת קורה ?

29/04/2015 | 16:05 | מאת:

השינויים בבדיקות הדם אינם כלל משמעותיים. חזור על הבדיקה להפטיטיס B עוד שבועיים. אם שלילי אל תשכח לבקש חיסון.