אנזימי כבד לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

27/07/2014 | 13:29 | מאת: אדיט

שלום פרופ זיו, אני בת 61 , 11 חודש לאחר השתלת כבד. בתפקודי הכבד מהיום:got-58, gpt-80, ggt-112 השינוי היחיד מהבדיקה מלפני 3 חדשים-עליה ב-gpt מ-45 ל-80 היתר-תקין (בילירובין, אלבומיו, תפקודי קרישה, LDH- כולם בגדר התקין) האם העליה ב-gpt מצריכה ביופסיה, האם זה חזרת המחלה (hcv)??? הדבר שאותי מפחיד ביותר הוא חזרת אנצפלופטיה ממנה סבלתי לפני ההשתלה. לציין-אני מרגישה מצויין !! תודה-אדיט

28/07/2014 | 17:28 | מאת:

אין שום סיבה לפתח אנצפאלופטיה אחרי השתלה ואין צורך לדאוג. הביופסיה היא למטרה של לבדוק אם אכן יש חזרה של הוירוס

28/07/2014 | 19:26 | מאת: ליאת

מה זה אומר, שאצטרך לקחת תרופה ברקלוד