חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/05/2015 | 22:21 | מאת: פוצי

שלום אני בן 55 מטופל באנפרניל וקסנקס עקב התקפי פאניקה עם אגורופוביה . ואוסמו אדלט ללחץ דם . מטופל בהום קר בדיקות דם וביקורי רופאה ,לא יוצא לבדיקות מחוץ לבית !! יש לי בעיה של חוסר תחושה בקצות הרגליים שהלכה והחריפה ומגיעה כרגע עד הישבן כמו כן התחילה ההרגשה הזו בכפות הידיים ,הרופאה שלי אמרה שזו נירופתיה ושהיא לא יכולה להצביע על הגורם עשיתי בדיקות דם שאין בהם שינוי לפחות בעשר שנים האחרונות . המוגלובין 17.1 - (מעשן והייתי גם עם 18.9 ) HCT 51.8 WBC 11.25 לימפוציטים 4.24 TSH 3.56 PSA 0.72 IRON 66.7 B12 440 (אולי מטעה כי זה בזמן לקיחת תוסף)לפני 10 חודשים 290 !!! סוכר 103 A1C 6.1 ----------------- שתן ליקוציטים 75 SMALL ---------------------------------- יש אולי איזו השערה לגבי חוסר התחושות האלו ? מה עלי לעשות ? אני בבעיה רצינית שאין לי אומץ ללכת לבדיקות אני 15 שנה בבית עם יציאות קרובות בלבד תודה לך

28/05/2015 | 12:49 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב. לפי הבדיקות אתה במצב של טרום סוכרת. יתכן שזה הגורם לחוסר תחושה. צריך להוריד את הסוכר אפשר ע"י תזונה בלבד. אך אתה צריך להיגע לנאורולוג לבדיקה וטיפול

28/05/2015 | 18:41 | מאת: פוצי

מנהלי פורום סוכרת והשמנה