שימוש בנורמלקס ו / או אלוורה לחולה קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/09/2016 | 12:50 | מאת: אברם

בני חולה בקרוהן ומטופל ברמיקייד . המוקד העיקרי הוא היצרות באזור פי הטבעת (הוא מטפל באמצעות הרחבות). בנוסף לכך הסימפטום העיקרי הוא עצירות. השאלה היא האם מותר להשתמש ב -נורמלקס ? כמו כן נודע לנו שבמושב תקומה מייצרים ג'ל המתבסס על אלוורה , האם יש לג'ל זה סגולות נגד עצירות ? ואם אף אחד מהפתרונות הנ"ל לא מתאים , האם יש לפורום הצעה כלשהי?

04/09/2016 | 21:12 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם מותר להשתמש ב -נורמלקס ? -- מותר במושב תקומה מייצרים ג'ל המתבסס על אלוורה, האם יש לג'ל זה סגולות נגד עצירות ? -- לא יודע מה רוקחים במושב תקומה, ממה, ואיזה סגוליות יש לרקיחה שלכם. -- באופן עקרוני לאלווורה יש אפקט משלשל ואם אף אחד מהפתרונות הנ"ל לא מתאים , האם יש לפורום הצעה כלשהי? -- יעוץ רפואי פרטני ניתן במרפאה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס