ארקוקסיה (etoricoxib) 90) מג

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

23/08/2016 | 11:11 | מאת: מוטי גלמן

אני עם גב תפוס קשה מיום שבת. אורטופד המליץ לי לקחת ארקוקסיה (etoricoxib) 90) מג . ברקע מחלת קרוהן מזה 25 שנה. מצב המחלה רדום - לא הייתה החמרה מזה שנים רבות ואינני לוקח טיפול למחלה מזה כמה שנים (בעבר הייתי לוקח פנטסה). האם אני יכול לקחת את ארקוקסיה (etoricoxib) 90) מג לטיפול בגב ובאם לא יש אלטרנטיבה? תודה.

26/08/2016 | 10:43 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם אני יכול לקחת את ארקוקסיה (etoricoxib) 90) מג לטיפול בגב -- יש בכך סיכון להעיר את דלקת המעי והאם יש אלטרנטיבה? -- זאת שאלה לדיון עם אורטופד. תזכיר לו שאתה חולה קרוהן ושבאופן כללי עליך להשתדל להימנע ממשככי כאבים מקבוצת NSAIDS

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס