מה גורם להתקף קוליטיס אחרי מצב רמסיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

27/11/2009 | 19:02 | מאת: גל

שלום אני סובל מקוליטיס כבר חצי שנה כרגע ברמסיה הייתי רוצה לדעת מה עלול לגרום להתקף האם זה מוצרי חלב או מאכל מסוג אחר אני כרגע לא אוכל בכלל מוצרי חלב ולא סיבים הייתי גם רוצה לדעת מה קורה בגוף איזה תהליך הגוף עובר שמביא אותו למצב של התקף אחר הרמסיה והאם ההתקף השני הוא באותו עוצמה כמו הראשון או שהרפאסל מפחית את העוצמה של ההתקף?י

28/11/2009 | 22:13 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ידוע מה גורם להתקף חוזר. חשוב להמשיך בטיפול התרופתי שיכול למנוע את רב ההתקפים או להחלישם. חשוב להמנע מתרופות נוגדות דלקת כגון וולטרן, נקסין, אביטרן וכו'. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס