חשד לדלקת מעיים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

20/08/2009 | 09:02 | מאת: רעות

שלום אני נמצאת במעקב גסטרו מלפני שנה עקב כאב בטן שמאלי מאז הניתוח שעברתי בבטן עברתי 5 ניתוחי בטן לאחרונה חלה החמרה הם ביציאות שלשוליות בחילות שריפה בבטן שמאלית עד קושיי להירדם בלילה מכאבים הגסטרו התחיל טיפול אנטיביוטי בציפרופלוקסצין טבע ל10 ימים כרגע ממתינה לקולונוסקופיה לפני כשנה עברתי בנוסף שיתוק של המעי בניתוחים שעברתי היו הדבקויות בסיגמה למה משמשת אנטיביוטיקה זו ? והאם היא ניתנת באופן כרוני ? בנוסף כאשר אני אוכלת פרות א ני מתחילה לשלשל אני ללא כיס מרה עברתי כריתה לפני כשנה וחצי מדוע כאשר אני אוכלת יש לי כאביים בבטן שמאלית ממוקמים עד בטן תחתונה יש לי חוסר ברזל וויטמין B12 מטופלת תרופתית בברזל סליחה על האורך אך מודאגת

27/08/2009 | 10:03 | מאת: ד"ר אייל גל

שאלתך לא ברורה, לא ברור לי מדוע נותחת כל כך הרבה פעמים. ייתכן שיש בעיה של הדבקויות. טיפול אנטיביוטי הוא לרב זמני ולא ניתן לתקופה ממושכת. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס