קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/08/2009 | 20:54 | מאת: מיר

שלום רב, כיום בת 31אובחנתי כחולת קרוהן לפני לפני 18 שנה המחלה הייתה מאד חמורה עם התפרצויות חוזרות ונשנות ועברתי לפני 12 שנה כריתה של חלק מהמעי. מאז חלה רמיסיה.אולם כאבים שהתפתחו בטווח 8 שנים האחרונות הם כאבים בקיבה המגיעים בהתפרצויות. בבדיקת אנדוסקופיה דיברו על עודף חומציות בקיבה אך לא כינו זאת קרוהן. באלו דרכים ניתן לאשש או לשלול שאכן מדובר בקרוהן בקיבה.ההתפרצויות הללו מקשות עלי לעבוד ואני מעונינת בהכרת הביטוח הלאומי אך כרגע לא קוראים לזה "קרוהן" תודה מראש

21/08/2009 | 22:14 | מאת: ד"ר אייל גל

קיים הבדל בין מחלה פפטית רגילה בקיבה והסימפטומים של מחלת הקרוהן במערכת העיכול העליונה. גם בביופסיות יכולים להיות ממצאים שונים מאשר במחלה פפטית רגילה. ד"ר גל

24/08/2009 | 12:58 | מאת: אדי

גם אני סבלתי שנים רבות ממחלה זו עד שמצאתי פתרון מעולה ללא תרופות במידה ותרצי , אשמח לעזור לך ללא כל תמורה ומכל הלב מספר הנייד 0522571523

27/08/2009 | 06:52 | מאת: בר

איך??

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס