כאב חמור בבטן שמאלית תחתונה לא עובר בככלל

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/12/2020 | 05:21 | מאת: עידן

שלום מה הסיכוי שיש לי דלקת במעי הדק או הגס עפ עברתי קולנזקפיה מלאה לפני שלוש שנים אחר כך עשו לי גם סיטי עפ חומר ניגוד וגם mri מעי הדק וגם קולנזקפיה קצרה שבודקת את צד שמאול יש לי כאבים עיוותים לא נורמלים חזקים מאוד וגם כאבים בצד שמאול שזה לא עיוותים לפעמים הכאב רק בצד שמאול תחתון מה הסיכוי שיש לי קרוהן?דברקוליטיס קוליטיס?זה כבר שלוש שנים ככה והכאב קבוע ולא עובר רק מחמיר ? מה לעשות בסיטי היה רשום רק התפשלות במעי הדק בבטן שמאלית עליונה בלי חסימה וכואב צד שמאול? מה לעשות הלכתי לרופא גסטרו הוא אמר לי אני לא יודע מה יש לך הלכתי לבית החולים מלא פעמים ומשחררים אותי ואני משתגע מהכאב יש מצב לגייע לבירור אצלכם?תודה עידן

שלום עידן אני מצטערת לשמוע שאתה סובל כל כך. לפי מה שאתה מתאר והבירור שעברת, לא נמצאה עדות לדלקת במעי הדק או המעי הגס כסיבה לכאבים הקשים עליהם אתה מתלונן. יש סיבות רבות לכאבי בטן ולא בטוח שהמקור הוא מערכת העיכול- יתכן ודרכי השתן, דופן הבטן ועוד. מציעה שתחזור לרופאת המשפחה ובמידת הצורך למרפאת גסטרו פעם נוספת על מנת לעבור על כל הבירור שעברת ולראות איך אפשר להתקדם בהגעה לאבחנה על מנת לסייע לך. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס