קניית אבקת גיינר לצורך העלאה במסה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

29/06/2020 | 22:39 | מאת: יונתן לוזון

שלום אני חולה קרוהן וכבר שנה בערך שאני נמצא על משקל של 55 קילו אני בן 17 ומטר שבעים ואחד ואני מתאמן שלוש פעמים בשבוע לחדר כושר אך אני לא מצליח לעלות וזה דבר שמתסקל אותי אז רציתי לדעת האם כדאי לקנות אבקת גיינר לעלייה במשקלh מצורף הקישור בו ניתן לראות את הערכים התזונתיים של המוצר אותו אני רוצה לקנות: //www.israelbody.org/%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%A8-5-5-%D7%A7-%D7%92-%D7%9C%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%94-goliath-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9D

שלום רב אינני מכירה את התכשיר הספציפי אך כככל המוצרים הללו אינם מבוקרים מבחינת תנאי היצור שלהם, כך שמבחינת תוספת קלוריות וחלבון הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית מוסמכת ולבצע הערכה תזונתית מסודרת. קודם כל צריך לנסות ולהבין מדוע אינך מצליח להעלות במשקל- האם הדרישות האנרגטיות שלך אינן מסופקות על ידי כמות האוכל שאתה צורך או שמחלתך פעילה וגם תורמת לחוסר יכולת לעלות במשקל. במידה ואכן יש צורך בהעשרה תזונתית ניתן לשקול פורמולות של מזון רפואי שתהליך ייצורן מבוקר כמו כל תכשיר רפואי אחר שניתן. בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס