שאלה חשובה בנושא.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

29/10/2019 | 12:27 | מאת: שלום.

שלום רב, בן 40 מזוהה עם קרוהן-קוליטיס כ-5 שנים. במעקב מתמיד עם צוות רופאים +אלטרנטיבי. בזמן האחרון תחושה של נפיחות, גם לאחר ארוחות קלות, +ללא ארוחות כלל. ללא דימומים. מה הכיוון מרמז, מה ניתן לעשות לשם כך. תודה מראש המשך שבוע מוצלח המון בריאות.

שלום רב, נפיחות בטנית אינה סמפטום ספציפי, אך יכולה לרמז על אי סבילות למזונות מסוימים, יתכן וקשורה לשינוי תזונתי או שינוי תרופתי שבוצע.  פחות מתאים להחמרת דלקת המעי. מציעה לנסות להפחית מוצרי חלב ולראות אם עוזר, ניתן להתייעץ עם רופא גסטרו מטפל או עם דיאטנית לגבי אפשרות שינוי תזונתי שיכול להקל. ד״ר שניר

02/11/2019 | 23:20 | מאת: שלום.

תודה רבה לך.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס