התמודדות כלכלית עם עלויות של תרופות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

14/07/2019 | 23:27 | מאת: קוליטיס12 שנים

רשימת התרופות הקבועות שלי: רפסל כדורים רפסל חוקנים קנטרולוק גביסקון ויטמין די ויטמין B12 תוסף סידן שני סוגים של טיפות עיניים ועוד צרות כאלה ואחרות כמובן שלא חוסכים בבריאות ואני קונה את הכל אבל אני שואל אוליי יש דרך להוזיל עלויות של תרופות ?

שלום, קיימת תקרת תשלום לתרופות כרוניות לכל רבעון ובמידה ועלות התרופות חורגת מתקרה זו אתה לא אמור לשלם את תוספת התשלום. מעבר לכך מציעה להתייעץ עם קופת החולים שלך ובמידה ויש צורך בסיוע יש דרכים נוספות להשיג אותו. ד״ר שניר

17/10/2019 | 20:10 | מאת: דורון

בקשר לויטמין b12, לפחות בקופ"ח מכבי אני מקבל זריקה פעם בחודש, בלי כל עלות. החומר עצמו מחיר מגוחך של 3 שקלים לשישה חודשים... זה גם חוסך את הצורך לזכור לקחת כדורי ויטמין כל יום.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס