דלקת במעי חשש למחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

23/01/2019 | 18:51 | מאת: עינב ש

אני סובלת מדלקות חוזרות במעי. ביצעתי בדיקות דם שתן וצואה. בתוצאות הבדיקה עלה כי מספר מדדים חריגים וגבוהים מהנורמה: רמת CRP חריגה (11.6) רמת NEUTROPHILS% (40.9%) לימפוציטים 48% CALPROTECTIN 242. מזה אומר? האם ניתן להסיק מכך שייש לי מחלת קרוהן?

שלום, מדדי הדלקת בבדיקות שציינת מוגברים, אך הסיבות יכולות להיות מגוונות, כגון מחלות זיהומיות, מחלות דלקתיות שונות, בין השאר מדדים אלו יכולים להיות מוגברים גם במחלת קרוהן. ממליצה לפנות לרופא גסטרו על מנת לשקול המשך בירור בהתאם לממצאים. תרגיש טוב, ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס