האם יש קשר בין קוליטיס למין אנאלי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

31/12/2018 | 14:25 | מאת: שואל

שלום, התחיל לי לאחרונה התקף נוסף של המחלה (השלישי במספר) אחרי כמה שנים של שקט. האם זה יכול להיות קשור לקיום יחסי מין אנאליים? ובכלל, מה המדיניות של יחסים אנאליים עם המחלה?

31/12/2018 | 15:08 | מאת: אחד

עד שתקבל מענה מקצועי ממומחית הפורום. אני אישית אינני חושב שיש לקשר לזה. התקף קוליטיס נגרם עקב כניסה למצב חרדתי קשה או לחץ נפשי מתמשך. ממליץ לך להרגע, ובמידה ועדיין לא קראת, לקרוא את 36 שעות מאימורן סיפורו האישי של חולה קוליטיס.

שלום רב, לא ידוע מהספרות על קשר בין השניים ולפיכך אין מניעה בריאות שלמה ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס